Category: *UNSORTED

Bijzondere plekjes amsterdam

images bijzondere plekjes amsterdam

Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop. Ook met een rondvaartboot leer je de stad op een snelle manier kennen, zonder dat de kinderen grote afstanden hoeven te lopen. Oosterdokseiland is een heel nieuw gebied ten oosten van Centraal Station, met een heel modern uiterlijk, een soort compact eiland waarop van alles gebeurt en waar je tegelijkertijd veel resten van de oude scheepvaart ziet. Op de Borneostraat zitten meerdere speeltuintjes, op de hoek van de Eerste Atjehstraat en de Sumatrastraat zit er ook een. Het Huis met de Neuzen Singel heeft drie mannenhoofden met grote neuzen aan de gevel. Veel huizen in Amsterdam zijn heel smal, dat komt omdat de belasting vroeger werd bepaald op basis van de breedte van het huis.

 • Crew22 Amsterdam Classic Bike Tours
 • Ontdek de Stad In 5 minuten je eigen stadsgids
 • Amsterdam met kinderen kindvriendelijke tips van een local
 • Cycle Amsterdam Fietsend NoordHolland ontdekken
 • Mooi amsterdam Picture of Segway City Tours Amsterdam, Amsterdam TripAdvisor

 • Segway City Tours Amsterdam, Amsterdam Picture: Geweldige tour langs bijzondere plekken in Amsterdam - Check out TripAdvisor members' candid. Aan de Oudezijds Voorburgwal vind je één van de meest bijzondere musea van Amsterdam. Museum Ons Lieve Heer op Solder lijkt op het eerste gezicht een. Segway City Tours Amsterdam, Amsterdam Picture: Mooi amsterdam - Check out TripAdvisor Geweldige tour langs bijzondere plekken in Amsterdam.
  Veel huizen in Amsterdam zijn heel smal, dat komt omdat de belasting vroeger werd bepaald op basis van de breedte van het huis.

  Wil je nog meer weten over Amsterdam Oost, kijk dan op Amsterdam met kids. Tags: AmsterdamAmsterdam kinderenAmsterdam met kinderendagje Amsterdamdagje uit Amsterdamherfstvakantiekerstvakantiekinderactiviteitenkinderwagenmeivakantiemuseum met kidsmuseum met kinderenNederlandNoord Hollandshoppen met kidsshoppen met kinderenuit met kidsuit met kinderenuitjes Amsterdamuitjes met kidsuitjes met kinderenvakantie in Nederlandvoorjaarsvakantiezomervakantie.

  Stadsoase Roest aan het einde van de Czaar Peterstraat linksaf is een hippe horecagelegenheid in het Koud Gas Gebouw op het Oostenburgereiland, met strandsfeer op warme dagen. Daar vlakbij, midden in het Vondelpark, vind je ook een peuterbadje.

  images bijzondere plekjes amsterdam
  Muree primrose seat cushion
  Het NDSM-terrein was vroeger een industriegebied, dat zie je nog heel goed terug.

  Het Oosterpark is een wat kleiner stadspark met speeltuin en zwemvijver. Deze route maakt onderdeel uit van de European Route of Industrial Heritage, een toeristische informatienetwerk voor industrieel erfgoed in Europa. Een brede kinderwagen of buggy is niet ideaal op de grachten, een draagzak is vaak handiger.

  Wil je nog meer weten over Amsterdam Oost, kijk dan op Amsterdam met kids.

  Crew22 Amsterdam Classic Bike Tours

  Er zijn heel veel leuke bijzondere winkeltjes in de Jordaan, daarover hieronder meer. Even verderop zit bij het Generator Hostel ook een houten speeltuin.

  Cycle Amsterdam is een site met twaalf fietsroutes die dwars door het gebied boven BIJZONDERE PLEKJES Ontdek fietsend Holland boven Amsterdam!.

  images bijzondere plekjes amsterdam

  Ontdek Amsterdam-Noord met Crew22 Classic Bike Tours op Nederlandse vouwfietsen uit de jaren Een beleving langs bijzondere plekken en gave gasten. 12x bijzondere plekken om te dineren in Rotterdam.

  Ontdek de Stad In 5 minuten je eigen stadsgids

  Welcome to my cozy blog, I'm Marjan, I`m Dutch and I live in a small town near Amsterdam. Thanks for.
  Aan de rand van de stad, met supermarkt en leuk restaurant met terras en kinderspeelgoed. Overal op de grachten zie je mooie oude grachtenpanden, overal zijn ze anders.

  Aan het einde van de Utrechtsestraat zit op het Frederiksplein een leuke speeltuin naast een school. Niet ver ervandaan liggen twee bijzondere grachtenpanden. Iedere zaterdag is er op de Nieuwmarkt een boerenmarkt.

  images bijzondere plekjes amsterdam
  Bijzondere plekjes amsterdam
  De Zuiderspeeltuin Barentszplein 14 is een mooie speeltuin een klein stukje verderop.

  Amsterdam met kinderen kindvriendelijke tips van een local

  De IJ-kantine Mt. De Hortus Botanicus Plantage Middenlaan 2a is oorspronkelijk de plantentuin van de universiteit, je kunt er binnen en buiten de mooiste planten bekijken. Met een een rode dubbeldekker door de stad, waarin je bij mooi weer zelfs boven in het open deel kunt gaan zitten, hoe tof is dat? Achter het museum vind je een oase van rust: het Begijnhof, een van de mooiste hofjes van Amsterdam.

  Video: Bijzondere plekjes amsterdam Literalijn vlog 1 // Boekenweekwandeling "Verboden Vruchten' in Amsterdam

  De Westerdoksdijk is juist een heel nieuw stukje Amsterdam, met een moderne interpretatie van de oude pakhuisbouw. Als je iets verder Noord in gaat kom je bij de Van der Pekbuurt, een oude arbeidersbuurt die de afgelopen jaren hip is geworden.

  AMSTERDAM.

  BEKIJK DE PRINTS . Lees in onze blog alles over de 10 mooiste plekken van Noorwegen. Lees meer 29/11/ Stedentrip. in je hand ontdek je makkelijk de allerleukste plekken en beleef je onvergetelijke ervaringen. 10 bijzondere musea in Amsterdam - ken jij ze allemaal?. Hotels in Amsterdam: kindvriendelijke plekken om te slapen.

  Cycle Amsterdam Fietsend NoordHolland ontdekken

  Er zijn heel veel leuke bijzondere winkeltjes in de Jordaan, daarover hieronder.
  De IJ-kantine Mt. Een bekend stukje is de Gouden Bocht, dat is de Herengracht tussen de Leidsestraat en de Vijzelstraat, waar de rijkste kooplieden hun prachtige grachtenpanden lieten bouwen.

  Ga je picknicken, dan kun je wat lekkers halen bij de Espressofabriek en de Bakkerswinkel.

  images bijzondere plekjes amsterdam

  Ook met een rondvaartboot leer je de stad op een snelle manier kennen, zonder dat de kinderen grote afstanden hoeven te lopen. In een oud grachtenpand zit The Pancake Bakery Prinsengracht

  images bijzondere plekjes amsterdam
  2003 ub313 temperature gauge
  Ernaast ligt de Westerkerk Prinsengracht uitdie Anne vanuit haar raam kon zien en waarvan ze de kerkklokken kon horen.

  Mooi amsterdam Picture of Segway City Tours Amsterdam, Amsterdam TripAdvisor

  Overal in het Oostelijk Havengebied zie je de scheepvaarthistorie terug, alleen al daarom is het leuk om er doorheen te wandelen, langs de oude pakhuizen en woonboten. Een brede kinderwagen of buggy is niet ideaal op de grachten, een draagzak is vaak handiger. Niet ver ervandaan liggen twee bijzondere grachtenpanden. Een sterk staaltje Hollands waterbouwkundig vernuft, dat is wat je ziet tijdens deze Stelling van Amsterdam-route.

  Een bekend stukje is de Gouden Bocht, dat is de Herengracht tussen de Leidsestraat en de Vijzelstraat, waar de rijkste kooplieden hun prachtige grachtenpanden lieten bouwen.

  1 comments

  1. Kajilkis:

   Het is tof voor kinderen en je ziet in korte tijd grote delen van de stad, of juist het platteland rondom Amsterdam.